Behöver du ta dig från skiss till färdig e-learning?

Uniq Interaction kan hjälpa dig!

Vi strukturerar och anpassar ditt material.

Med modern pedagogik, illustrationer och film skapar vi interaktiv utbildning.

Vi gör kurserna tillgängliga för alla, och hjälper dig följa deras utveckling.

Vill du och dina kolleger vara med och skapa Sveriges bästa e-learning med oss?

arrow
arrow

Kundcase

marbodal Marbodal behövde utbilda sin egen säljkår och samtliga säljare inom återförsäljarledet. Uniq Interaction fick uppdraget och skapade en interaktiv utbildning där vissa delar består av film och graden av interaktivitet är hög 
Läs mer

Nobia upphandlade produktion av interaktiv utbildning för programvaran Configura/CET Designer. I upphandlingen ingick även interaktiv utbildning inom andra områden, filmproduktion och LMS. Uniq Interaction blev vald som huvudleverantör av all interaktiv utbildning och film.
Läs mer

Inom Bring-koncernen har Bring Frigo drivit utvecklingen inom Business Intelligence. Uniq Interaction hjälpte Bring Frigo med grundutbildning ("Start"), applikationsutbildning i Kundreskontra och Inköp samt en film för att skapa intresse.
Läs mer

Med användare runt om i hela världen och ett ökande intresse för att använda QlikView insåg Höganäs AB's IT-avdelning att de behövde göra något. Uniq Interaction gjorde grundutbildning i deras eget BI (QlikView).
Läs mer

Posten Norge, moderbolag till Bring Frigo, ville anpassa den sedan tidigare utvecklade interaktiva utbildningen för Bring BI.
Läs mer

Helsingborg Stad satsade på mjukvara och behövde utbilda sin personal. Samtidigt ville de använda en film för att förklara nyttan med programvaran och väcka nyfikenhet inför utbildningen. Uniq Interaction fick uppdraget att producera en film som förklarar nyttan och inspirerar nya användare att prova.

   

Kontakta oss